De aanpak van WerkHart

 
 

WERKHART IS 100% BOUWEN

Uit ervaring weten wij dat veel zzp’ers in de bouw goed zijn in wat zij het beste doen: bouwen.

Facturatie, pensioen, verzekeringen, contracten, collectief inkoopvoordeel en andere administratieve handelingen staan minder hoog op de prioriteitenlijst, waardoor veel zzp’ers in de bouw het niet lang volhouden als zelfstandigen. De rompslomp eromheen wordt te veel gedoe en dit leidt uiteindelijk tot problemen.

ZEKERHEID

WerkHart helpt je juist voor de langere termijn graag verder op weg als zzp’er in de bouw. En regelt alles wat erbij komt kijken. Dus belastingen, vergunningen, verzekeringen, veiligheidstrainingen, cursussen. Noem maar op!

Meer weten? Klik hier en lees er meer over.

TRANSPARANT

Natuurlijk is de bemiddeling van WerkHart niet gratis. Wij willen graag de kosten transparant houden. Jij ziet wat door gefactureerd wordt aan onze partner(s) en ziet dus ook meteen wat er verrekend is. Daarnaast willen wij ook graag dat er geen schuine ogen zijn op de werkplaats. Dat houdt in dat zzp’ers die hetzelfde werk doen, op hetzelfde niveau, ook hetzelfde betaald worden.

WIJ ZORGEN GRAAG VOOR JOU

Zit je met financiële vragen of vragen over belastingen? Je kunt als WerkHart zzp’er contact opnemen met een van onze WerkHart professionals die je daarmee helpt!

“We hebben liever dat niet van hoofdzorgen, ‘hart’ problemen komen!”.

Uren declareren maken we ook makkelijk: via een geautomatiseerd programma worden jouw uren doorgegeven en de uitvoerder tekent ze af! Je hoeft alleen nog een factuur op te maken, zelfs dat kunnen we, in overleg met je, regelen.

Op tijd betaald!


Uiteraard neemt WerkHart ook jouw betaling voor zijn rekening. Je krijgt je verdiende loon binnen een week op je bankrekening gestort. En als je geld voor later nodig hebt, regelen we dat ook. Geen zorgen!

Doe waar jij goed in bent. Wij doen de rest.
Kom bij WerkHart!  Neem contact met ons op.