De harde werkers van werkhart

 
 

Werk jij met passie en beschik je over een goede mentaliteit, flexibiliteit en energie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen zullen we ons inzetten om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren.

Alle specialisaties

We streven naar topkwaliteit en daar hebben we alle zzp’ers voor nodig. Aan welke functies kun je dan denken?

Bouw

We zijn op zoek naar technisch onderlegde professionals in de bouw: van slopers tot projectleiders, van timmermannen tot directieleden.

Schilderwerken

We zoeken professionele schilders die hoogwaardig binnen- en buitenschilderwerk kunnen leveren, vloeren kunnen coaten en expertise hebben in beton- en houtrot herstel.

Facility

We hebben professionals nodig, zoals schoonmakers, die zich bezighouden met de reiniging van bouwketen, kantoren, glasbewassing en het onderhoud van zonnepanelen.

Administratieve medewerkers

Naast onze vakmensen op de werkvloer spelen ook onze administratieve medewerkers een cruciale rol in het leveren van kwaliteit. Een aanzienlijk deel van de planning en aansturing valt onder de verantwoordelijkheid van onze administratieve medewerkers. Ervaren zzp’ers met een administratieve functie zijn daarom van harte welkom bij WerkHart.

Doe waar jij goed in bent. Wij nemen de rest voor rekening.

Kom bij Werkhart! Neem contact met ons op.