De extra’s van WerkHart

 
 


Als je denkt aan extra’s dan denk je meteen aan gereedschap, inkoop en collectieve inkoop. Voordeliger inkopen doen van essentiële materialen! Wij zijn hier met de grote partijen over in gesprek. Maar niet alleen gereedschap, ook opleidingen, verzekeringen, bedrijfsauto’s etc. kunnen collectief goedkoper ingekocht worden, zodat jij daar voordeel aan hebt.


Cursussen & opleidingen:

Wij vinden het belangrijk dat jij als zzp’er in de bouw voldoet aan alle voorwaarden die een goed werkgever van je ook zou eisen. Daarom werken wij samen met verschillende opleiders:

Peet Opleidingen –  Cursussen veiligheid & milieu
Op gebied van veiligheid en milieu moet je vaak beschikken over de juiste papieren en deze moeten up to date zijn. Met de cursussen van Peet Opleidingen zorg jij ervoor dat jij beschikt over de kennis en de juiste certificaten. De volgende cursussen zijn o.a. beschikbaar: BHV, EHBO, VCA Basis, VCA vol, Heftruck chauffeur, Hoogwerker, Fysieke belasting en Lading zekeren. Moet jij je (her)registreren? Klik dan hier, laat je informatie achter en Peet Opleidingen neemt met jou contact op.

Bouwmensen Leiden – Vakgerichte opleidingen
Heb je een vakgerichte opleiding nodig? Dan kunnen wij de opleidingen van Bouwmensen Leiden aanraden. Naast vakopleidingen bieden zij ook cursussen in  kwaliteitszorg en milieu. Lees meer over hun opleidingen en cursussen: https://www.bouwmensen.nl/vestigingen/leiden/.


Boekhouding:
Adrem Administraties: we houden het graag persoonlijk
Een goede boekhouding geeft veel rust. Mocht je hulp in de boekhouding nodig hebben, neem dan contact op met Adrem Administraties. Adrem Administraties biedt administratieve dienstverlening voor uiteenlopende ondernemingen. De service kan bestaan uit het uitvoeren van de gehele of gedeeltelijke administratie, het geven van adviezen of het begeleiden en aansturen van administratief personeel. Ook voor juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht, kan je bij Adrem terecht. Meer informatie over hun diensten lees je hier: www.adremadministraties.nl.


Verzekeringen:
Samen staan we sterker. Goed verzekerd zijn is heel belangrijk!
Zodat jij je volledige kan richten op waar jij goed in bent heeft WerkHart er voor gezorgd dat jij via onze contactpersoon Zicht goed advies krijgt over de belangrijkste verzekeringen, o.a.:

 • Aansprakelijkheid voor bedrijven
 • Rechtsbijstand
 • Eigenvervoer
 • Bedrijfsauto
 • Inventaris
 • Arbeidsongeschiktheid

 

MEER WETEN? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN:

 

  Je gegevens worden doorgestuurd naar de contactpersoon van Werkhart bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs, zij nemen contact met je op voor advies en een vrijblijvend voorstel.

   

  Wij zorgen graag voor jou, zodat jij kan doen waar je goed in bent! We houden je op de hoogte.