De extra’s van WerkHart

 
 

Bij WerkHart streven we ernaar om je als ZZP’er in de bouw, schilderwerken of facility optimaal te ondersteunen met een reeks voordelen.


Collectieve inkoop:

Denk aan gereedschap, inkoop en andere essentiële materialen die we voordeliger kunnen inkopen. Wij voeren gesprekken met grote partijen om collectieve voordelen te realiseren.

Niet alleen gereedschap, maar ook opleidingen, verzekeringen, bedrijfsauto’s, en meer kunnen collectief goedkoper worden ingekocht, zodat jij profiteert van voordelen.


Cursussen & opleidingen:

We hechten waarde aan jouw veiligheid en vakbekwaamheid. Samenwerkingen met diverse opleiders, zoals Peet Opleidingen en Bouwmensen Leiden, bieden cursussen variërend van BHV, EHBO, VCA, heftruck- en hoogwerkertrainingen tot vakgerichte opleidingen.

Peet Opleidingen –  Cursussen veiligheid & milieu
Op gebied van veiligheid en milieu moet je vaak beschikken over de juiste papieren en deze moeten up to date zijn. Met de cursussen van Peet Opleidingen zorg jij ervoor dat jij beschikt over de kennis en de juiste certificaten. De volgende cursussen zijn o.a. beschikbaar: BHV, EHBO, VCA Basis, VCA vol, Heftruck chauffeur, Hoogwerker, Fysieke belasting en Lading zekeren. Moet jij je (her)registreren? Klik dan hier, laat je informatie achter en Peet Opleidingen neemt met jou contact op.

Bouwmensen Leiden – Vakgerichte opleidingen
Heb je een vakgerichte opleiding nodig? Dan kunnen wij de opleidingen van Bouwmensen Leiden aanraden. Naast vakopleidingen bieden zij ook cursussen in  kwaliteitszorg en milieu. Lees meer over hun opleidingen en cursussen: https://www.bouwmensen.nl/vestigingen/leiden/.


Boekhouding:
Adrem Administraties: we houden het graag persoonlijk
Een goede boekhouding geeft veel rust. Mocht je hulp in de boekhouding nodig hebben, neem dan contact op met Adrem Administraties. Adrem Administraties biedt administratieve dienstverlening voor uiteenlopende ondernemingen. De service kan bestaan uit het uitvoeren van de gehele of gedeeltelijke administratie, het geven van adviezen of het begeleiden en aansturen van administratief personeel. Ook voor juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht, kan je bij Adrem terecht. Meer informatie over hun diensten lees je hier: www.adremadministraties.nl.


Sluit nu je Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af

Het is een feit: zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers) zullen binnenkort verplicht zijn om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af te sluiten, zoals overeengekomen in het pensioenakkoord. Deze stap is bedoeld om alle werkenden te beschermen tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid en om de kosten en risico’s voor de samenleving te verkleinen.

Het is essentieel om je als ZZP’er voor te bereiden op deze verandering. Een AOV biedt jou de nodige financiële bescherming als je niet in staat bent om te werken door ziekte of een ongeval. Hierdoor voorkom je dat je in financiële problemen komt als je inkomen wegvalt door arbeidsongeschiktheid.

Bij ons begrijpen we de complexiteit van het verzekeren van jezelf als zelfstandige en willen we je helpen. Laat ons je begeleiden bij het afsluiten van de juiste AOV die past bij jouw specifieke behoeften en situatie als ZZP’er. Wanneer je via ons een AOV afsluit, dan ontvang je een aantrekkelijke korting!

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Samen zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent op de verplichte AOV en dat je de juiste bescherming hebt voor jouw onderneming en toekomst.

    Je gegevens worden doorgestuurd naar de contactpersoon van Werkhart bij Van Horst Assurantien, hypotheek-, lening-, en verzekeringsadviseurs, zij nemen binnen 24 uur contact met je op voor advies en een vrijblijvend voorstel.

     

    Wij zorgen graag voor jou, zodat jij kan doen waar je goed in bent! We houden je op de hoogte.