Nieuws

 
 

29 september 2021
Nieuw lidmaatschap PVOO

WerkHart is lid geworden van het PVOO: Het Platform voor Ondernemers Oegstgeest. Maurice Dijkstra: ‘Wij zijn lid geworden om zo in contact te komen met andere ondernemers om kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar, waar mogelijk, te versterken. Daarnaast vinden we het belangrijk om als ondernemer vertegenwoordigd te zijn bij overleg met de gemeente en blijven we ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Oegstgeest.’

Meer info: www.pvoo.nl/lid/werkhart


20 september 2021
WerkHart trotse sponsor van FC Oegstgeest

Harde werkers vind je niet alleen in de bouw, maar ook op het veld. WerkHart is daarom trotse sponsor geworden van voetbalvereniging FC Oegstgeest. Maurice Dijkstra: “Wij dragen FC Oegstgeest een warm hart toe en met onze sponsoring hopen we bij te dragen aan de sportieve ambities en een (financieel) gezonde vereniging. Ik heb zelf dertig jaar bij deze vereniging mogen spelen en mijn kinderen doen dat nu. Het is een mooie club. WerkHart juicht meer vrouwen in de bouw toe; het is belangrijk voor de diversiteit in onze branche. Daarom zijn we ook in gesprek om de dames van FCO Oegstgeest te sponsoren.”


1 augustus 2021
WerkHart is lid van NBBU

Sinds augustus is WerkHart trots lid van NBBU, dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. NBBU behartigt de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt.

WerkHart heeft ook het NBBU-certificaat verkregen: een keurmerk dat staat voor kwaliteit binnen de flexmarkt. Met het verkrijgen van het certificaat toont WerkHart aan een goede kwaliteit van dienstverlening te bieden, administratie volledig te voeren en te voldoen aan de wetgeving zoals de wet op de privacy.