WerkHart Schilderwerken

 
 

De expert in schilderwerk

Welkom bij WerkHart Schilderwerken, jouw betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke schilderprojecten. Hoewel onze thuisbasis in de Randstad ligt, zijn onze vakmensen actief op projecten door heel Nederland. WerkHart Schilderwerken staat voor duurzaamheid en werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Wat Wij Bieden:

Specialisatie

Wij begrijpen de waarde van vakmanschap in schilderwerk. Daarom nemen wij graag de administratieve last, zoals facturatie, pensioenregelingen, verzekeringen en contracten, van je over. Zo kun jij je concentreren op jouw specialiteit: het leveren van hoogwaardig schilderwerk. 

Eenvoudige Financiële Afhandeling

Ons geavanceerde programma maakt het eenvoudig om je gewerkte uren bij te houden en zet deze moeiteloos om in facturen. Je verdiensten worden wekelijks rechtstreeks op je bankrekening gestort. Geen administratieve rompslomp meer.

Waarom WerkHart?

Bij WerkHart Schilderwerken begrijpen wij als geen ander hoe uitdagend het is om als zelfstandige schilder niet alleen het werk te doen waarin je uitblinkt – het opknappen van woningen en bedrijfspanden – maar ook de administratieve last te dragen. Wij bieden gegarandeerd werk bij grootschalige en langlopende projecten, en ondersteunen ook onze partners door hen te koppelen aan onze vakmensen.

Sluit je aan bij WerkHart en laat ons je ondersteunen op jouw succesvolle reis als zelfstandige in de schilderwerken. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.


Onze diensten

 • Schilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Binnenschilderwerk
 • Vloeren coaten
 • Hout -en betonrotherstel
 • Overige onderhoudswerkzaamheden
 • Timmerwerk


Particulier

Binnenschilderwerk
Schilderwerk speelt een grote rol in het onderhoud van je woning. Het zorgt niet alleen voor een nette afwerking van je interieur en een mooie uitstraling, maar het heeft ook een beschermende functie. Geef gemiddeld een keer in de 7 jaar jouw woning/interieur een nieuwe verfjas. Kwetsbare oppervlakken zoals trappen, vensterbanken en (houten) vloeren vragen om meer onderhoud.

Buitenschilderwerk
Het weer is van grote invloed op het buitenschilderwerk. Daarom is dit ook vaker – gemiddeld een keer in de 5 jaar – aan onderhoud toe. Door het schilderwerk goed te onderhouden is je woning beter beschermd tegen allerlei weersomstandigheden. Ook komt het de levensduur van gevels en kozijnen ten goede.

Ga voor kwaliteit en besteed je schilderwerk uit aan WerkHart Schilderwerken. Wij werken met hoogkwalitatieve producten, zijn efficiënt en daarmee kostenbesparend. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.


Zakelijk

Een (bedrijfs)pand verdient iedere vijf jaar een opknapbeurt: het is het visitekaartje voor potentiële klanten. Bij WerkHart Schilderwerken ben je aan het juiste adres om het schilderwerk op een professionele wijze uit te laten voeren. Ons team bestaat uit zeer ervaren schilders die gebruik maken van de juiste technieken, materialen en werken volgens actuele veiligheidsnormen. Door deze aanwezige kennis en ervaring, kan er snel worden gehandeld en worden projecten altijd binnen de afgesproken tijd opgeleverd.

Utiliteits- en woningbouw
WerkHart Schilderwerken is ook actief in de utiliteits- en woningbouw. Doordat wij beschikken over een groot team van vakmensen met diversen specialismen, kunnen wij een dienstenpakket op maat bieden. Of het nou gaat om een bedrijfspand, een schoolgebouw, een monumentaal pand of VVE; WerkHart Schilderwerken zorgt ervoor dat onderhoudswerkzaamheden naar alle tevredenheid worden uitgevoerd. Van restauratie tot renovatie en van opbouw tot afbouw!


Onze projecten

 • Woningbouw: Ooijevaarsstraat, Lisse
 • Woningbouw: Jacob van Ruysdaelplein, Lisse
 • Schoolpand: Jan Wolkerslaan, Oegstgeest
 • Bedrijfspand: De Kroon, Den Haag