WerkHart Schilderwerken

 
 

Kwaliteit en vakmanschap

Welkom bij WerkHart Schilderwerken. Wij zijn het schilderbedrijf voor de particuliere- en zakelijke markt en gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden. Wij leveren hoogwaardig binnenschilderwerk en buitenschilderwerk waardoor jouw woning, pand of (bedrijfs)ruimte langdurig is beschermd. Ook voor vloeren coaten en beton- en houtrotherstel ben je bij ons aan het juiste adres. Ons werkgebied is voornamelijk de Randstad maar onze vakmensen zijn te vinden op projecten door heel het land.

WerkHart Schilderwerken werkt uitsluitend met kwalitatief hoge en duurzame producten. Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde vakmensen die streven naar het allerbeste resultaat. WerkHart Schilderwerken: Jouw keuze als het gaat om kwaliteit en vakmanschap.


Onze diensten

 • Schilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Binnenschilderwerk
 • Vloeren coaten
 • Hout -en betonrotherstel
 • Overige onderhoudswerkzaamheden
 • Timmerwerk


Particulier

Binnenschilderwerk
Schilderwerk speelt een grote rol in het onderhoud van je woning. Het zorgt niet alleen voor een nette afwerking van je interieur en een mooie uitstraling, maar het heeft ook een beschermende functie. Geef gemiddeld een keer in de 7 jaar jouw woning/interieur een nieuwe verfjas. Kwetsbare oppervlakken zoals trappen, vensterbanken en (houten) vloeren vragen om meer onderhoud.

Buitenschilderwerk
Het weer is van grote invloed op het buitenschilderwerk. Daarom is dit ook vaker – gemiddeld een keer in de 5 jaar – aan onderhoud toe. Door het schilderwerk goed te onderhouden is je woning beter beschermd tegen allerlei weersomstandigheden. Ook komt het de levensduur van gevels en kozijnen ten goede.

Ga voor kwaliteit en besteed je schilderwerk uit aan WerkHart Schilderwerken. Wij werken met hoogkwalitatieve producten, zijn efficiënt en daarmee kostenbesparend. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.


Zakelijk

Een (bedrijfs)pand verdient iedere vijf jaar een opknapbeurt: het is het visitekaartje voor potentiële klanten. Bij WerkHart Schilderwerken ben je aan het juiste adres om het schilderwerk op een professionele wijze uit te laten voeren. Ons team bestaat uit zeer ervaren schilders die gebruik maken van de juiste technieken, materialen en werken volgens actuele veiligheidsnormen. Door deze aanwezige kennis en ervaring, kan er snel worden gehandeld en worden projecten altijd binnen de afgesproken tijd opgeleverd.

Utiliteits- en woningbouw
WerkHart Schilderwerken is ook actief in de utiliteits- en woningbouw. Doordat wij beschikken over een groot team van vakmensen met diversen specialismen, kunnen wij een dienstenpakket op maat bieden. Of het nou gaat om een bedrijfspand, een schoolgebouw, een monumentaal pand of VVE; WerkHart Schilderwerken zorgt ervoor dat onderhoudswerkzaamheden naar alle tevredenheid worden uitgevoerd. Van restauratie tot renovatie en van opbouw tot afbouw!


Onze projecten

 • Woningbouw: Ooijevaarsstraat, Lisse
 • Woningbouw: Jacob van Ruysdaelplein, Lisse
 • Schoolpand: Jan Wolkerslaan, Oegstgeest
 • Bedrijfspand: De Kroon, Den Haag